Двама мъже са в ареста заради нива с канабис.При проведена

...
Двама мъже са в ареста заради нива с канабис.При проведена
Коментари Харесай

Хванаха двама да поливат нива с канабис край Димитровград

Двама мъже са в ареста поради равнища с канабис.

При извършена акция през вчерашния ден към 19 часа, криминалисти от районно управление (на МВР) - Димитровград са открили равнища с повърхност към 460 кв. м в землището на града наоколо до река Меричлерска, засята с растения от рода на конопа. Около равнищата, ситуирана в гориста околност били подредени бидони с вода, туби с препарати,инструменти, маркучи, водни помпи.

На място били двама мъже, които полагали грижи за растенията. Те създали опит да избягат от полицейските чиновници, само че са арестувани. Установена е самоличността им – харманлиец на 59 година и димитровградчанин на 43 година, познайник на полицията. След довеждането си в ръководството, те признали дейностите си и описали механизма на осъщественото действие.

В тази връзка са подхванати процесуално-следствени дейности по формираното досъдебно произвеждане. Иззети са 343 култивирани конопени растения с височина от 80 до 110 см. При тестване с полеви наркотест насажденията са реагирали на високорисковото наркотичното вещество - канабис. Мярката на задържане на двамата е до 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР