Двама мъже са убити и една жена е ранена след

...
Двама мъже са убити и една жена е ранена след
Коментари Харесай

Още двама заклани във Франция, нападателят е... СНИМКА

Двама мъже са убити и една жена е ранена след нахлуване с хладно оръжие пред жилищна постройка в западния френски град Шоле през днешния ден, заяви Франс прес, базирайки се на районната прокуратура. Съобщава се за един арестуван, само че не е несъмнено дали той е причинителят.

Оръжието е тежък или режещ предмет. Засега не е оповестена отговорност за терористично нахлуване, посочи прокурорът на Анже Ерик Буяр.

Пожарникари и служители на реда са обкръжили с ленти периметъра към резиденция Льоклер в град Шоле, оповестява в. "Уест Франс ". Кметът Жил Бурдулекс съобщи, че е нападнато възрастно семейство и още един човек пред постройката.

Полицейски източник заяви, че е арестуван мъж в един от жилищата в постройката. По предварителна информация става дума 35-годишен.

In:- Two dead were found in the middle of the street in, their skulls shattered, and a person seriously injured in a stabbing attack.
A 35-year-old man was arrested at his home.
— Wᵒˡᵛᵉʳᶤᶰᵉ Uᵖᵈᵃᵗᵉˢ???? (@W0lverineupdate)
Според радио Европа 1 хипотетичният нападател е на 35 години. Известен е на полицията за дребни закононарушения. По първични данни от следствието мъжът слязъл от жилището си и срещнал във фоайето човек, който нападнал грубо и му нанесъл удари по главата. Първата жертва умряла от раните си.

След това мъжът излязъл от постройката и отишъл в парка, където нападнал стара фамилна двойка. Съпругът, на 83 години, умрял на път за болничното заведение с хеликоптер. 81-годишната му брачна половинка е с тежки пострадвания, само че животът й не е в заплаха.

След нападението мъжът се върнал в жилището си, където бил арестуван от полицията.

Мотивите за действието му към момента не са известни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР