Двама мъже са се удавили в река Янтра, в района

...
Двама мъже са се удавили в река Янтра, в района
Коментари Харесай

Трима мъже се удавиха в Янтра, водолази издирват още един, потънал в язовир

Двама мъже са се удавили в река Янтра, в региона на жп гара Горна Оряховица, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На първи август в 18:13 ч. е получен сигнал в полицейското ръководство в железничарския град за двама мъже, които са влезнали във водите на реката и по-късно повече не са се появили.

От извършените дейности по следствието същата вечер към 20:00 ч. са открити телата им. Установена е самоличността им. При осъществения първичен оглед не са открити следи от травматични увреждания. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Досъдебно произвеждане е формирано и за гибелта на 28-годишен мъж от с. Шумата, който се е удавил в река Янтра, в региона на с. Петко Каравелово на 30 юли към 19:20 ч.

На идващия ден чиновници на РД " ПБЗН " - В. Търново са разкрили тялото му наоколо до мястото, където е липсващ. Следи от принуждение не са открити.

Водолази от Бургас пък оказват помощ на полицията при издирването на 30-годишен мъж, който е потопен във водите на язовир край тополовградското село Хлябово, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Хасково.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 18:15 часа, когато е постъпил сигналът в полицията от 29 годишен мъж от Тополовград.

Той обяснил, че с приятеля си са къпали кучетата си в язовир край Хлябово. По думите му 30-годишният мъж, след приложимост на алкохол, влезнал в язовира, потопен и не е изплувал.

Работата по случая продължава, прецизираха от полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР