Двама мъже са прегазените от влака Перник-София. Инцидентът стана в

...
Двама мъже са прегазените от влака Перник-София. Инцидентът стана в
Коментари Харесай

Двама мъже са прегазените край Захарна фабрика

Двама мъже са прегазените от влака Перник-София. Инцидентът стана в София на към километър преди жп гара "Захарна фабрика ".

Сигналът е подаден на тел. 112 в 14,54 ч. от бригадата, обслужваща влака. Според първичната информация жертвите бяха мъж и жена.

При осъществения оглед от криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи е конкретизирана самоличността на починалите. Те са двама мъже на възраст 95 и 80 години.

Пенсионерите решили да пресекат жп линията на нерегламентирано място край "Западен парк " сред кварталите "Гевгелийски " и "Западен парк ", макар че видели идващия трен, а машинистът подал звуков сигнал за предизвестие, заяви Дир.бг.

При прекосяването на релсите обаче 95-годишният мъж се спънал и паднал, а другият се върнал да му помогне. В този миг влакът ги блъснал. Двамата са починали на място. Телата им са откарани в "Съдебна медицина ".

Заради случая, станал пред очите на десетки пасажери в мотрисата и разхождащи се в "Западен парк ", придвижването по линията сред София и Перник бе блокирано за часове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР