Двама мъже са осъдени на затвор по досъдебно производство на

...
Двама мъже са осъдени на затвор по досъдебно производство на
Коментари Харесай

Двама мъже са осъдени в Свиленград на затвор за трафик на 21 афганистанци

Двама мъже са наказани на затвор по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура - Свиленград за подкрепяне на 21 жители на Афганистан да преминат нелегално през страната, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване. Д.А. /20 г./ и Н.М. /30 г./ осъществили трафика на чужденците, измежду които четирима ненавършили 16-годишна възраст, на 4 юли тази година.

По съглашение на прокуратурата и отбраната на обвинените, утвърдено от Районен съд - Свиленград, на Д.А. е било наложено наказване от 10 месеца "лишаване от независимост " при първичен "общ " режим на изтърпяване и санкция от 3 500 лв., а на Н.М. е било наложено наказване от 11 месеца "лишаване от независимост " при първичен "строг " режим на изтърпяване и санкция в размер на 3 500 лв..

Граничен полицейски патрул задържал на 4 юли към 1,30 часа в Свиленград управлявания от Д. А. микробус с 21-те мигранти от Афганистан. Установено е било, че чужденците влезнали в България през "зелена граница ", като микробусът чакал наоколо. Д.А. бил зает от Н.М. да закара чужденците с микробуса до София.

Определението на Районен съд - Свиленград е дефинитивно, прецизираха от прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР