Двама мъже са изнасилили 16-годишно момиче близо до Пловдив. Според

...
Двама мъже са изнасилили 16-годишно момиче близо до Пловдив. Според
Коментари Харесай

БРУТАЛНО: Двама изнасилиха 16-годишна до Пловдив

Двама мъже са изнасилили 16-годишно момиче покрай Пловдив. Според информацията от прокуратурата, изнасилвачите я принудили със мощ и заплашване, като малолетната не е имала късмет да се опълчи. Веднага след подаването на сигнал, полицията е задържала двамата виновници.

На тях да са им били повдигнати обвинявания за изнасилването, след което са изправени пред съда. Изнасилвачите да признали напълно виновността си, по тази причина издадените им към този момент присъди са понижени с една трета.

По съкратената процедура двамата да наказани на по 11 години и 8 месеца затвор при първичен непоколебим режим. Първоначалната им присъда е била по 17 години и 6 месеца.
свързани новини68466на 18.10.201940783на 12.10.2019
Двамата ще би трябвало да платят на момичето 40 000 лева за претърпените неимуществени вреди вследствие на закононарушението.

Делото бе прегледано при закрити порти предвид на възрастта на потърпевшата, както и предмета на закононарушението. Присъдата беше оповестена обществено в известие до медиите и предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Апелативния съд в Пловдив.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР