Двама мъже са били застреляни малко преди полунощ снощи с

...
Двама мъже са били застреляни малко преди полунощ снощи с
Коментари Харесай

Откриха стрелба с автомат, има жертви

Двама мъже са били убити малко преди среднощ нощес с автомат в атинското предградие Коридалос, оповестяват гръцките медии.

Според известие на гръцката полиция, представено от АНА-МПА, сигналът за стрелбата е получен в Центъра за бързо реагиране в 23:18 ч. Пристигналите на мястото чиновници разкрили първо мъртъв мъж, прострелян в автомобил марка „ Мерцедес “.

До него бил паркиран различен автомобил марка „ Смарт “, който също носел следи от пукотевица. Полицаите забелязали петна от кръв към смарта и като наблюдавали посоката на кървавата следа, разкрили в подземния паркинг на жилищна постройка още един смъртно ранен мъж.

Твърди се, че причинителите разкрили огън с автомат „ Калашников “ и по-късно избягали с черен джип. Според информации, представени от телевизия Скай, двете жертви били свързани с роднинска връзка, като единият е бил женен за сестрата на другия.

Единият от мъртвите бил прочут с прякорите „ Рамбо “ или „ Таксиджията “ и е бил лице от интерес в следствие на убийството на състезателен почитател през 2009 година

Също по този начин името му се свързва със случай на рекет на притежатели на магазини, осведоми Българска телеграфна агенция. Малко след стрелбата в зарязан тунел край пътя Атина-Коринт е открит пламнал автомобил, за който се допуска, че е транспортното средство, употребявано при убийството.

Властите не изключват стрелбата да е част от почистване на сметки измежду представители на незаконния свят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР