Двама мъже са били застреляни малко преди полунощ снощи с

...
Двама мъже са били застреляни малко преди полунощ снощи с
Коментари Харесай

Гангстерска стрелба в Атина, има загинали

Двама мъже са били убити малко преди среднощ нощес с автомат в атинското предградие Коридалос, оповестяват гръцките медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Според известие на гръцката полиция, представено от АНА-МПА, сигналът за стрелбата е получен в Центъра за бързо реагиране в 23:18 ч. Пристигналите на мястото чиновници разкрили първо мъртъв мъж, прострелян в автомобил марка „ Мерцедес “.

До него бил паркиран различен автомобил марка „ Смарт “, който също носел следи от пукотевица. Полицаите забелязали петна от кръв към смарта и като наблюдавали посоката на кървавата следа, разкрили в подземния паркинг на жилищна постройка още един смъртно ранен мъж.

Твърди се, че причинителите разкрили огън с автомат „ Калашников “ и по-късно избягали с черен джип.

Според информации, представени от телевизия Скай, двете жертви били свързани с роднинска връзка, като единият е бил женен за сестрата на другия.

Единият от мъртвите бил прочут с прякорите „ Рамбо “ или „ Таксиджията “ и е бил лице от интерес в следствие на убийството на състезателен почитател през 2009 година

Също по този начин името му се свързва със случай на рекет на притежатели на магазини.

Малко след стрелбата в зарязан тунел край пътя Атина-Коринт е открит пламнал автомобил, за който се допуска, че е транспортното средство, употребявано при убийството.

Властите не изключват стрелбата да е част от почистване на сметки измежду представители на незаконния свят.

Етикети: Атинажертвистрелба
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР