Двама мъже са арестувани за кражби на дарения от църкви

...
Двама мъже са арестувани за кражби на дарения от църкви
Коментари Харесай

Рецидивист обра над 20 църкви, похвали се във Фейсбук ВИДЕО

Двама мъже са задържани за обири на дарения от църкви в град Априлци. По-рано същите се пробвали да обхванат в църквата в село Гумощник, само че са избягали с лек автомобил. В последна сметка са арестувани в гориста околност чиновници на ОДМВР-Плевен след тяхно следствие, научи GlasNews.bg.

В ареста са попаднали 44-годишният Иво М., престъпно проявен от Плевен, и 26-годишният Димитър И., престъпно проявен от Павликени.

Установено е, че арестуваните са съпричастни за над 20 обира на храмове в обитаемоте места Ябланица, Долни Дъбник, Левски, Белене, Етрополе, Джурово, Горна Росица, Ресен и други, научи още медията ни.

В транспортното средство, с което са се придвижвали двамата мъже, са открити голям брой движимости и предмети. При обиска на арестуваните са открити и наркотични субстанции.



Иво М. е излязъл от пандиза единствено преди три месеца. Той е бил зад решетките точно поради обири. Въпросният най-нагло е разгласил и фрагменти от черква, която е доста евентуално също да е била обрана от него. Медията разполага с тях:



На арестуваните са наложени ограничения " задържане под стража ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР