Двама мъже са арестувани в Дупница по подозрение в купуване

...
Двама мъже са арестувани в Дупница по подозрение в купуване
Коментари Харесай

Първа акция срещу купения вот – арестувани са двама мъже в Дупница

Двама мъже са задържани в Дупница по съмнение в пазаруване на гласове, заяви шефът на полицията в Кюстендил Светослав Григоров. В следобедните часове през вчерашния ден в дупнишкия квартал " Ценеви " са задържани двама мъже по съмнение за търговия с гласове за идния избор на 2 октомври. По неофициална информация единият арестуван е с прякор Кльофи.
 
Претърсени са 4 къщи, като при ареста е открит и лист с персонални данни на поданици на Дупница. МВР е работило след оперативна информация за двама мъже от Дупница, които провеждат търговия с гласове. Те са задържани на бензиностанция в града. При обиските са открити описи с имена, като и номер на съответна изборна секция. От два частни адреса също са конфискувани описи и мобилни телефони.
 
Това е първата акция против пазаруване на гласове за следващите предварителни избори. При поемането на поста служебният вътрешен министър Иван Демерджиев разгласи, че това е един от целите му. Той даде обещание, че този път Министерство на вътрешните работи ще се опита да стигне до уредниците на схемите за пазаруване на избор.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР