Двама мъже признаха, че са участвали в заговор за екстремни

...
Двама мъже признаха, че са участвали в заговор за екстремни
Коментари Харесай

Фанатиците на „производител на евнухи“ признават за доходоносни процедури като рязане на пениса и кастрация

Двама мъже признаха, че са взели участие в скрит план за рискови модификации на тялото, включващ видеоклипове, оповестени на рентабилен уеб страница за „ производител на евнухи “.

Дейвид Карутърс, 61, и Янус Аткин, 37, от Нюпорт в Гуент, се признаха за отговорни през днешния ден в скрит план за осъществяване на тежка телесна щета сред 2016 и 2022 година

Обвинението против тях твърди, че заговорът е включвал отстраняването и рязане на пениси, тестиси, кастрация посредством прилепяне и слагане на игли в гениталиите. Съдия Марк Лукрафт KC отсрочи присъдата за 4 и 5 март дружно с други съзаговорници.

Трети мъж, Стефан Шарф, на 61 години, без непрекъснат адрес, не беше помолен да се пледира по същото обвиняване и делото му беше отсрочено за една седмица. Преди това лидерът, Мариус Густавсон, 46-годишен, от Харинги, северен Лондон, беше признал поредност от обвинявания в Old Bailey.

Густавсон, прочут като „ Създателя на евнусите “, ръководеше широкообхватната група скрит план за модификации и се твърди, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР