Двама мъже от Сливен са били задържани за незаконно държане

...
Двама мъже от Сливен са били задържани за незаконно държане
Коментари Харесай

Двама са задържани в Сливен за 3,5 кг марихуана

Двама мъже от Сливен са били арестувани за нелегално държане на марихуана с общо тегло 3,5 кг, оповестиха от полицията в регионалния град. 50-годишният Д.Т. е оставен с прокурорско предписание за 72 часа. Приятелят му Б.А., на 42 година, е бил освободен след едно денонощие в полицейския арест.

Двамата са били хванати при полицейска инспекция в сливенския кв.”Клуцохор”. Патрулен екип е спрял лек автомобил “БМВ”, ръководен от по-младия мъж. С него в колата е пътувал Д.Т. На задната седалка се намирала торба с 0,5 кг марихуана. По-късно при претърсвания в домовете им са били конфискувани още три пакета със суха листна маса от наркотичното растение с тегло към 3 кг. Процесуално-следствените дейности са осъществени от чиновниците на реда в секторите “Надежда” и “Запад”. За случая е известена Окръжната прокуратура.

Б.А. е престъпно проявен за обири. Д.Т. имал присъда за лихварство. Криминалистите от районно управление (на МВР) на МВР-Сливен не престават работата по случая. Води се досъдебно произвеждане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР