Двама мъже от Горна Оряховица са били зверски пребити от

...
Двама мъже от Горна Оряховица са били зверски пребити от
Коментари Харесай

Пребиха зверски мъж заради заради забележка за шум, бузата му били разкъсана и езикът се виждал

Двама мъже от Горна Оряховица са били свиреп пребити от тайфа роми поради направена забележка за звук.

Минути преди среднощ единият от потърпевшите прескочил оградата на двора си и отишъл до беседката, с цел да помоли младежите да не подвигат доста звук и те сякаш се съгласили, само че го нападнали в недодялан, когато тръгнал да се прибира. Човекът изгубил схващане от ритниците в главата. На бруталните фрагменти от охранителните фрагменти, които бяха показани в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия се вижда с каква свирепост го бият. Въпреки това обаче от полицията към този момент половин месец умуват дали има закононарушение и дали да рапортуват на прокуратурата.

Единият от потърпевшите застана пред камерата на Нова телевизия, с цел да опише какво тъкмо се е случило. Той обаче помоли да не се разкрива самоличността му.

„ На 20 октомври към 23.40 ч. се вдигаше доста звук от беседката пред блока. Излязох и помолих компанията за тишина. Казаха „ Добре, няма проблеми ”. Не допусках, че са група туземци (б.а. от малцинствен произход). Обикновено деца се събират тук, а тези бяха на възраст към 20 години. Прескочих отново оградата, с цел да се прибера и нищо не помня по-късно “, споделя той.

„ Събудих се в колата за спешна помощ. Имам контузии по главата, раздрана буза, от която езикът ми излизаше. Казаха ми, че в болничното заведение нямат конци, с цел да ме зашият. Лепиха тъканите “, споделя мъжът.

„ Той се забави и излязох да видя какво се случва. Беше на земята целият в кръв, а те го ритаха в главата “, прибавя брачната половинка му.

„ Бяха 7-8 души. Други съседи се притекоха на помощ. Прибирали се от разходка, когато видели мъжа ми и са отишли, с цел да му оказват помощ ”, добави дамата.

„ Писахме пояснения в полицията. Убедиха ни, че ще намерят причинителите и от този момент чакаме ”, изясни единият от ранените.

„ Никога не съм ги виждал тези младежи преди този момент. Бях разпитан на 23 октомври. Тогава ги видях пред полицията. Не бяха арестувани “, прибавя той.

„ От полицията твърдят, че ще намерят биячите. Остава единствено да си чакаме “, сподели пък брачната половинка му.

От районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Горна Оряховица обявиха, че казусът още не е изпратен до прокуратурата, само че следва това да  се случи.

flagman.bg

 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР