Двама мъже на 64 и 58 години, жители на Враца,

...
Двама мъже на 64 и 58 години, жители на Враца,
Коментари Харесай

Почина втори мъж, блъснат на пешеходна пътека край Враца

Двама мъже на 64 и 58 години, поданици на Враца, са убити - блъснати от лек автомобил "Ауди ", ръководен от 60-годишен врачанин, на пешеходна пътека на пътя Враца - Оряхово край ресторант "Череша ", оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Катастрофата е станала през вчерашния ден към 16.30 часа. Единият от мъжете е умрял на място при удара, а другият - малко по-късно във врачанската болница. Пострадала е и 83-годишна жена, която също е пресичала пътя на пешеходната пътека, допълват от регионалната дирекция. Тя е настанена в болничното заведение във Враца, само че не се показват данни за положението й.

Водачът на автомобила, провокирал тежката злополука, е пробван за алкохол, резултатите са негативни, прецизират от полицията. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Пешеходната пътека на второстепенния път Враца - Оряхово, който в този сектор минава през вилната зона на града, е сложена, с цел да обезпечава безвредното прекосяване на хора към автобусните спирки за публичния превоз в двете направления на придвижване в местността "Череша ". В този сектор пътното платно е с четири ленти за придвижване и ограничаването на скоростта постоянно не се съблюдава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР