Двама мъже на 20 и 22 години са се впуснали

...
Двама мъже на 20 и 22 години са се впуснали
Коментари Харесай

Двама горнооряховци на стоп към червените фенери след загубен бас

Двама мъже на 20 и 22 години са се впуснали в рисковано странствуване, губейки бас от свои другари. В новогодишанта вечер те се обзаложили, че до празника на Свети Валентин ще си намерят приятелки, с които да честват, само че по този начин и не съумели да намерят половинки.

Условието било да доведат гаджетата на домашно празненство и за първи път да честват деня на влюбените, а не Трифон Зарезан. Същата вечер обаче горнооряховците пристигнали сами и декларирали, че не съумели да си намерят половинки. И защото не удържали на думата си, като се изключи че понесли няколкочасови насмешки и смешки, трябвало да изтърпят „ наказване “, написа в закачлив звук великотърновското издание "Борба ".

Уговорката гласяла, че още на идващия ден ще тръгнат към холандската столица Амстердам на автостоп, където да си потърсят дами при "червените фенери ". Според компанията това бил единственият късмет те да получат качествени женски милувки.

Понеже единият юноша е незает и нямал опция самичък да финансира пътуването, неговите другари от компанията събрали пари още същата вечер, с които да го спонсорират. Тези дни двамата младежи се отправили към набелязаната дестинация, всеки от тях с раница на гърба.

За да се смята задачата им за правилно изпълнена, те трябвало от време на време да си вършат селфи фотоси, които да разгласяват във Фейсбук профилите си и по този начин да държат в течение своите другари. По този метод щели да потвърждават, че в действителност пътуват, а не лъжат за местоположението си. Задачата им има и краен период – горнооряховците би трябвало да се върнат до месец след тръгването.

Приятелите им споделят, че това не е първият път, в който младежите губят бас и пътуват на автостоп, защото преди година отишли до Варна при минусови температури, с цел да се изкъпят в Черно море. Това обаче е първата им „ задача “ зад граница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР