Двама мъже, издирвани от властите в Италия и във Великобритания,

...
Двама мъже, издирвани от властите в Италия и във Великобритания,
Коментари Харесай

Хванаха мъже, издирвани от властите в Италия и Великобритания

Двама мъже, търсени от управляващите в Италия и във Англия , са открити и арестувани при профилирани полицейски интервенции, извършени през вчерашния ден от чиновници на ГДНП, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В рамките на интервенция, осъществена на територията на столицата, е открит и арестуван 51-годишен мъж, разгласен за интернационално търсене от управляващите в Италия по отношение на постановена присъда за присъединяване като съучастник в подправяне на платежни средства.

Спрямо него е наложено наказване от 2 години и 2 месеца „ отнемане от независимост “, от които той би трябвало да доизтърпи 1 година и 20 дни.

При аналогични дейности, осъществени на територията на Пловдив, е арестуван и 32-годишен, търсен от управляващите във Англия по отношение на следствие за скрит план за правене на неистинен персонални документи, владеене на устройства и материали за изработка на подправени банкови карти, владеене на незаконно добита благосъстоятелност и пране на пари.

За задържането на двамата мъже са известени способените прокуратури за предприемане на следващи дейности по издадените европейски заповеди за арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР