Двама мъже и жена са загинали при пожар в жилищна

...
Двама мъже и жена са загинали при пожар в жилищна
Коментари Харесай

Трима загинали 8 пострадали и 27 евакуирани при снощния пожар

Двама мъже и жена са починали при пожар в жилищна постройка в Благоевград, оповестиха публично от благоевградската полиция.

При случая са починали двама мъже на 40 и 74 години и жена на 62 години. Пострадали са 8 индивида, от които 2-ма възрастни и 6 деца. Евакуирани са общо 27 индивида, като 8 от тях /3-ма възрастни и 5 деца/ с автостълба и 19 по стълбите на постройката. Няма данни за потърпевши чиновници на Министерство на вътрешните работи. Причината за пожара е в развой на определяне.

Припомняме, че към 18:39 часа нощес на тел. 112 е получен сигнал, че от апартамент в ж.к. „ Струмско " излиза дим, а живущият в него мъж е излязъл, с цел да извика помощ и отново е влезнал вътре. Незабавно на място са изпратени чиновници на 02 РУ-Благоевград, 2 екипа на пожарната в Благоевград, екип на бранш „ СОД " при РДПБЗН и автостълба, които са почнали евакуирането на живущите в постройката и гасенето на пожара.

За да оказват помощ дойдоха на място и доброволци от локалното формирование.

Тази вечер, в символ на съпричастност към фамилиите на починалите при снощния пожар в кв. „ Струмско ", ще бъдат загасени коледните светлини на главните фигури, ведно с елхата, на площад " Георги Измирлиев ". Днес е спряно и озвучаването по уличните колони в града, оповестиха от общината.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР