Двама мъже и жена са задържани за държане на наркотик

...
Двама мъже и жена са задържани за държане на наркотик
Коментари Харесай

Спецакция на АМ Марица: Закопчаха двама мъже и жена с 3 кг кокаин!

Двама мъже и жена са арестувани за държане на опиат в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Вчера, след дълготрайно наблюдаване, криминалисти от хасковската дирекция са провели профилирана интервенция по противопоставяне на престъпността по линия на дрогата.

На автомагистрала “Марица “ те са ревизирали лек автомобил с лидер 28-годишен турски жител и 40-годишен пасажер от Свиленград. В хода на контрола в колата са открити шест пресовки с бяло вещество с тегло три кг, чийто полеви наркотест е отреагирал на кокаин. Под надзора на прокуратурата криминалистите са направили процесуално следствени дейности на адрес в Свиленград, населяван от пасажера.

Там са открити още 150 грама от същия опиат, нелегално огнестрелно оръжие без сериен номер и марка с пълнител със седем патрона. От жилището са конфискувани още 185 текстилни продукта с лого и надпис на непокътнати търговски марки без позволение на правопритежателя. Живеещата на същия адрес 43-годишна жена е признала, че откритото в дома е нейна благосъстоятелност. Тримата са арестувани до 24 часа по формираното досъдебно произвеждане.

Последно на територията на област Хасково кокаин бе открит на 13 юли т. година в заведение в Димитровград, като тогава количеството бе 4,3 грама. По случая бе арестувана 25-годишната господарка на бистрото.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР