Двама мъже, държали с цел разпространение различни наркотични вещества, са

...
Двама мъже, държали с цел разпространение различни наркотични вещества, са
Коментари Харесай

Арестуваха двама мъже във Варна, разпространявали кокаин, екстази и марихуана

Двама мъже, държали за разпространяване разнообразни наркотични субстанции, са арестувани под стража по претенции на Окръжна прокуратура – Варна, научи Moreto.net

Уважени бяха настояванията на Окръжна прокуратура – Варна за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на двама мъже, привлечени в качеството им на обвинени за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение. На жена, арестувана при профилирана полицейска интервенция, осъществена от чиновници на ГДБОП при Министерство на вътрешните работи дружно с двамата, бе наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 1500 лв..

25-годишният Р.Т. и 20-годишната В.А. са упрекнати за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс, а 24-годишният В.В. е обвинен за закононарушение по член 354а, алинея 2. Последният е прочут на органите на реда, осъждан е за същото закононарушение и е работил в изискванията на рисков рецидив. При осъществените претърсвания на четири адреса в град Варна, осъществени в хода на работата по интервенцията, са конфискувани общо 5377,87 грама марихуана, 39,17 грама кокаин, 180,84 грама екстази на таблетки и огромна сума пари, като по-големите количества са открити в 24-годишния В.В.

Работата по доказване и документиране на осъществените закононарушения продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Варна. Тримата бяха арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, а от през днешния ден двамата мъже са с наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР