Двама мъже бяха простреляни пред заведение в София, а полицията

...
Двама мъже бяха простреляни пред заведение в София, а полицията
Коментари Харесай

Двама гръмнати в битка за наркопазар

Двама мъже бяха простреляни пред заведение в София, а полицията продължава да търси нападателя им. Двете жертви са в лечебни заведения без заплаха за живота. Основната версия на Министерство на вътрешните работи е, че покушението е поради почистване на сметки сред наркодилъри на ниско равнище в София.

Екшънът се разиграл малко след 22 часа в столичния квартал “Стрелбище ”. 38-годишният Ивайло Богданов и 26-годишният Божидар Ролански-Жирафа се разхождали по улица пред пицария и си говорели. С тях било и кучето на един от тях. В този миг незнаен убиец разкрил огън по тях.

Според очевидци, малко преди стрелбата край двамата мъже спрял джип, от който слязъл мъж с качулка на главата. Полицейски източници настояват, че по тях било гърмяно минимум шест пъти. След пукотевицата, убиецът още веднъж се качил в джипа и липсващ. Един от ранените съумял да се добере до близката фитнес зала и да промълви “Умирам ”.

Простреляните незабавно били откарани към лечебни заведения, а мястото бе отцепено от полиция. Ивайло Богданов е настанен в “Пирогов ” с огнестрелни рани в гърдите. Направена му е интервенция и няма заплаха за живота му. Ролански пък е във Военна болница с две рани в гърдите и рамото.

Според информация от полицията Богданов имал доста присъди за владеене на опиати. Аверът му пък бил престъпно проявен за обири от офиси и жилища.

“Лицата са престъпно проявени и по линия на опиати, обири, тъй че работят сътрудниците и по тази версия. Когато имаме нещо съответно ще го съобщим ”, сподели вътрешният министър Младен Маринов.

Полицаите са иззели от мястото на стрелбата записи от охранителни камери. Те ще бъдат прегледани, защото може да са запечатали стрелеца. Разпитват се и трима очевидци, пред които е било осъществено покушението.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР