Двама мъже бяха арестувани след огромен бой, включващ около 20

...
Двама мъже бяха арестувани след огромен бой, включващ около 20
Коментари Харесай

„Престъпления от омраза“ арести, след като мъж беше намушкан по време на „сбиване на 20 души в деня на бокса“

Двама мъже бяха задържани след голям пердах, включващ към 20 души, избухнал в деня на бокса, като се счита, че един мъж е бил намушкан.

Сбиването се е случило на Palatine Road в Northenden, в южен Манчестър, късно вечерта и е довело до хоспитализиране на мъж с пострадвания по лицето и гърба, евентуално нанесени с острие. Един от задържаните мъже е арестуван по съмнение за нахлуване, сборичкване и „ закононарушения от ненавист “. Другият също беше задържан по съмнение в закононарушения и „ закононарушения от ненавист “ и сега и двамата са в ареста в очакване на разпит от детективи.

Видео от местопроизшествието демонстрира кордон на място на сектор от Palatine Road, наоколо до магазини и заведения на оживената улица. Множество коли на незабавна помощ, в това число коли за спешна помощ и полицейски коли, участваха на мястото на случая. В момента полицията преглежда записите от камерите за видеонаблюдение в региона и снема показания на очевидци. Те приканват всеки различен, който има информация, б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР