Двама мъже бяха арестувани като част от екипаж на мигранти,

...
Двама мъже бяха арестувани като част от екипаж на мигранти,
Коментари Харесай

Екипаж от мотопеди мигранти бяха арестувани, след като откраднаха мобилни телефони направо от ръцете на нюйоркчани: източници

Двама мъже бяха задържани като част от екипаж на мигранти, каращи мотопед, които грабваха мобилни телефони напряко от ръцете на нюйоркчани в дръзки прояви на улицата закононарушение — и източници от полицията споделят, че към този момент са разкрили главатаря.

Двамата обвинени – Клейбер Андраде, 19, и Хуан Ускатгуи, 23 – се допуска, че са част от по-широк кръг, чиито членове са свързани с 62 разнообразни случая на огромни обири в Голямата ябълка, споделиха полицейски източници пред The ​​Post.

Но ченгетата към момента търсят основния мъж, мигрант на име Виктор Пара, който беше освободен от арбитър през декември, откакто беше арестуван за огромна кражба, споделиха източници.

На конференция в понеделник инспекторът на полицията в Ню Йорк Никълъс Фиоре сподели, че Пара е убедил другите да „ правят мръсната си работа, с цел да вземат телефони и други неща “.

„ Той е огромната цел “, сподели Фиоре във видео, оповестено на X. „ Той аргументи доста проблеми в Ню Йорк. И се надяваме, че ще го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР