Двама мъже – на 48 и 22 години са съобщиха

...
Двама мъже – на 48 и 22 години са съобщиха
Коментари Харесай

Полицейската акция в Бургаско: Откриха богат боен арсенал и наркотици!

Двама мъже – на 48 и 22 години са оповестиха на ексклузивен брифинг административният началник на Окръжната прокуратура в Бургас Георги Чинев и старши комисар Калоян Калоянов - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

При полицейската акция са открити 9 револвера, 2 автомата, 2 пушки, над 700 патрона, гранатомет, граната, 5 заглушители  и 3 самоделни взривни устройства. Претърсени са коли и пространства, вследствие на което са открити над 400 броя саксии за засаждане на марихуана, както и изцяло съоръжение за развъждането им. Намерени са 23 кг суха листна маса – марихуана, заяви ст. комисар Калоянов и посочи, че 90  % от оръжията са със заличени фабрични номера.

Двамата са с взета мярка за неотклонение " Задържане под стража ". Те са привлечени за разпространяване на опиати и за държане на огнестрелни оръжия и муниции.  Те могат да получат от 3 до 12 години за първото обвиняване и от 3 до 10 за второто, двамата са неосъждани, сподели прокурор Чинев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР