Двама летци на МиГ-29 от състава на авиобаза Граф Игнатиево

...
Двама летци на МиГ-29 от състава на авиобаза Граф Игнатиево
Коментари Харесай

Увеличават охраната на въздушното пространство на страната ни

Двама летци на МиГ-29 от състава на авиобаза Граф Игнатиево дадоха първото си бойно дежурство в полза на националния въздушен суверенитет на Република България в първите два дни на месец февруари. 
Капитаните Денислав Танков и Георги Йорданов приключиха всички стадии в летателната си и бойна подготовка, с цел да се включат в осъществяването на предпочитаната за базата задача по Air Policing, написа. 

Те ще продължат да развиват интензивно бойните си умения във всевъзможни метеорологични условия и през актуалната година, когато следва в нов курс за привикване на аероплан МиГ-29 да се включат още летци. 
„ Нашите съществени цели са непрестанно да се покачва броят на водачите, носещи бойно дежурство по защита на въздушното пространство “, сподели бригаден военачалник Николай Русев, пълководец на авиобаза Граф Игнатиево пред летателния състав. Той връчи документи на двамата летци, с които се отбелязва датата на първото им застъпване в бойно дежурство и акцентира, че:

„ Дни, като тези, са значими освен за кариерното развиване на нашите сътрудници, само че и са в принос към националното виновни задания, които извършва базата и за които всички ние носим своята отговорност. Командирът пожела на капитан Танков и капитан Йорданов да бъдат все по този начин целенасочени, тъй като това е единствено първата стъпка към нужната бойна подготовка, която те занапред пълноценно би трябвало да  надграждат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР