Двама криминално проявени мъже от Ямбол, на 27 и 31

...
Двама криминално проявени мъже от Ямбол, на 27 и 31
Коментари Харесай

След гонка с полицята: Криминално проявени се удариха в затвора в Бургас

Двама престъпно проявени мъже от Ямбол, на 27 и 31 години, са арестувани, откакто с джип са се врязали във вътрешния двор на следствения арест на пандиза в Бургас. Преди това те са съумели да минат през двете железни порти, съобщи БГНЕС.

Инцидентът е станал след гонене с полицията, като преди да навлязат във вътрешния двор на пандиза те са провокирали пътен случай с материални вреди с три леки автомобила

Около 16 ч. е получен сигнал за случай в региона на пункта за механически прегледи ситуиран, при който нападателен мъж опитвал да се саморазправи със чиновник от пункта.

Отзовалият се на сигнала патрул е видян от нападателя, който бил в несъответстващо положение и дружно с втори мъж се качил в джип със софийска регистрация и с висока скорост се опитал да избяга, блъскайки три леки автомобила по ул. “Индустриална ”.

След малко блуждаене лидерът му – 31-годишен недееспособен лидер объркал пресечките и челно минал през двете железни порти на следствения арест към бургаска затвор, спирайки във вътрешния двор.

Един от мъжете изхвърлил на земята пакет със суха тревна маса, след което са арестувани от полицията.

След случая вратите навреме са затворени, като не е позволено излизане на арестувани лица.

Към момента не престават огледи на местопроизшествието, както и спомагателни процесуално-следствени дейности.

Двамата мъже са тествани за приложимост на опиати, само че пробите им са били негативни макар несъответстващото им държание. Работата по случая продължава.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР