Двама криминално проявени и осъждани мъже, на възраст 31 и

...
Двама криминално проявени и осъждани мъже, на възраст 31 и
Коментари Харесай

Спипаха дилър в Бургас с наркооранжерия

Двама престъпно проявени и осъждани мъже, на възраст 31 и 32 години, са арестувани от чиновници на бранш "Криминална полиция " при Четвърто РУ-Бургас, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Първият е арестуван през вчерашния ден сутринта покрай учебно заведение в к-с "Възраждане ". При обиска у него е открита и конфискувана суха зелена маса марихуана. Претърсен е населяваният от него апартамент на ул. "Св. Климент Охридски ", като на тавана е намерено помещение, пригодено за оранжерия за развъждане на конопени растения.

Иззето е откритото изцяло съоръжение и уреди /кварцови лампи, трансформатори, таймери, въздуховоди, вани и туби с течни торове/, както и близо 100 саксии с конопено растение, с приблизителна височина от 30-40 см. Вторият мъж е арестуван в к-с "Меден Рудник ".

При осъществено претършуване в дома му е открит и конфискуван буркан със суха зелена маса канабис, с тегло към 200 грама. Последвали и процесуално-следствени дейности в парцел на бургазлията в с. Изворище, където е открита и конфискувана торба със суха зелена тревна маса, с тегло от към 500 година

Общото тегло на открития канабис е към 700 година И по двата случая са формирани бързи производства под директното управление на Районна прокуратура - Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР