Двама жители на Силистра са задържани след рутинна проверка на

...
Двама жители на Силистра са задържани след рутинна проверка на
Коментари Харесай

Хванаха двама силистренци с куп наркотици

Двама поданици на Силистра са арестувани след рутинна инспекция на полицейски чиновници в региона на село Кайнарджа, Силистренско. На основният път Силистра - Добрич служителите на реда са спрели лек автомобил " Нисан ", ръководен от 29-годишен силистренец, пътуващ с 21-годишната си другарка. Първоначално лидерът непринудено предал топче марихуана на полицейските чиновници, след което последвало претършуване на автомобила. В него, укрити на разнообразни места, били открити 58 грама канабис, 51,6 грама амфетамин и 33,7 грама кокаин, разпознати с полеви наркотест.

В хода на следствието по случая дежурна група направила претършуване в дома на 29-годишния мъж и в автосервиза, където работел, в Силистра. В жилището били открити още към 10 грама канабис, три гриндера (трошачи), електронна везна и огромен брой дребни найлонови пликчета.

Мъжът и дамата, които до този миг нямат регистрирани престъпни прояви, са арестувани за период до 24 часа. Случаят е докладван на Окръжната прокуратура и е формирано досъдебно приозводство. Очаква се с разпореждане на прокуратурата срокът за задържане на двамата да се удължи до 72 часа.

Задържаните с опиати са Мартин Бисеров Цонев и Преслава Маринова Скорчелиева. Любопитен факт е, че обвинената е щерка на актуалната шефка на Национална агенция за приходите – Силистра.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР