Двама известни рецидивисти шо отношение на кражбите са откраднали картините

...
Двама известни рецидивисти шо отношение на кражбите са откраднали картините
Коментари Харесай

Крадците на картините на Майстора - с над 40 присъди за кражби

Двама известни рецидивисти шо отношение на кражбите са откраднали картините на Владимир Димитров-Майстора и Димитър Киров-Ди Киро. Става въпрос за 45-годишния Антон Антонов-Амет и 27-годишния Виктор Марев-Чочо, написа в. " 24 часа ".
Чочо се съобщи самичък в полицията през вчерашния ден (7 януари), откакто Амет беше задържан късно вечерта на Йордановден. Информацията за случилото се идва откакто Министерство на вътрешните работи сбито заяви за двама задържани през вчерашния ден, без да дава разяснения.
Амет и Чочо имат 43 присъди за обири и грабежи. Те продали открадното за 3000 лв. на търговеца Атанас Йончев-Насо Дългия, като настояват, че той им поръчал кражбата. Той пък препродал част от платната на различен в занаята - Божидар Нейков, малко по-късно същия ден. Цената – 9000 лв. за 9 картини, а за другите зародил спор дали са на Майстора.
Нейков и Йончев бяха задържани на 4 януари, в домовете им откриха множеството платна. Те са упрекнати за вещно укривателство и са на независимост против гаранции от по 5 хиляди лв. Друга картина на Владимир Димитров беше върната в полицията от мъж, който я купил. Той не е упрекнат, тъй като е оказал помощ на следствието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР