Двама известни медици - доц. Атанас Мангъров и д-р Александър

...
Двама известни медици - доц. Атанас Мангъров и д-р Александър
Коментари Харесай

Мангъров и Симидчиев в спор трябва ли да има зелени сертификати

Двама известни медици - доцент Атанас Мангъров и доктор Александър Симидчиев влязоха в пряк спор за ковид и зелените документи.

" Хората на митинга желаеха унищожаване на зелените документи и аз съм склонен с тях, тъй като те са рискови и ненужни. Този, който има документ и е имунизиран, може да зарязава и е рисков ", сподели в ефира на предаването " На Фокус " подоц. Мангъров - инфекционист и специалист към " Възраждане ".

Д-р Александър Симидчиев - пулмолог и народен представител от " Демократична България ", разяснява, че половината свят е имунизиран и това няма нищо общо с конспирации.

" Сертификатът свидетелства за тест, имунизация или преболедуване, или съществуване на антинела, което важи единствено в България. Ваксинираните заразяват останалите по-малко, прекарват по-леко и смъртността е ниска ", съобщи още той.

Д-р Симидчиев е уверен от научни доказателсства, че имунизираните заразяват по-малко, което евентуално е по този начин и за преболедувалите. Той призна, че имунизациите не са стопроцентово решение в битката с Коронавирус, само че са най-хубавото, с което разполагаме сега и милиони хора са избавени посредством тях.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР