Двама известни бизнесмени бяха убити при стрелба в ресторант Макдоналдс

...
Двама известни бизнесмени бяха убити при стрелба в ресторант Макдоналдс
Коментари Харесай

Застреляха двама бизнесмени в ресторант в Холандия

Двама известни предприемачи бяха убити при пукотевица в ресторант " Макдоналдс " в Холандия, оповестява " Евронюз ". Тежкото закононарушение е станало в северния град Цволе, а незабавно по-късно полицията е почнала търсене на причинителя, който по-късно бе задържан, след като се е предал в полицейското ръководство.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 18:00 часа пред очите на смаяни и паникьосани клиенти, измежду които и доста деца. Според очевидци, нападателят е изпразнил оръжието си по време на очевидното целенасочено нападение.

Холандските медии идентифицираха жертвите като Хюсейн и Али Торунлар, двама локални турско-холандски предприемачи от хотелския бранш. Полицията към момента не е удостоверила публично самоличността на двете жертви на 57 и 62 години.

Стрелбите са необичайност в Холандия, само че столицата Амстердам е била сцена на няколко убийства, свързани със конфликти за надзор върху трафика на кокаин.

През март 2019 година мъж от турски генезис умъртви четирима души, като стреля по пасажери в трамвай в централния град Утрехт.

Превод: " Петел "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР