Двама извършители на кражби са установени и задържани вчера от

...
Двама извършители на кражби са установени и задържани вчера от
Коментари Харесай

Полицейско денонощие в ОД МВР Кюстендил, ето какво се случи

Двама причинители на обири са открити и арестувани през вчерашния ден от чиновници на районно управление (на МВР) Дупница. Единият е 54-годишен локален гражданин, прочут на полицията с голям брой незаконни действия, откраднал е 2 чифта маратонки от къща в града на 14 април. Другият е 63-годишен, откраднал е детски велосипед от парцел на ул. „ Николаевска “. По случаите са формирани бързи полицейски производства, известен е дежурен прокурор.

Снощи дупнишки служители на реда са задържали 34-годишен лидер на л. а. „ Ауди “ за ръководство на след приложимост на наркотично вещество. Тестът е изработен с техническо средство, инспекцията е осъществена на ул. „ Отец Полихрони “ в града. Бързо полицейско произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Вчера в Дупница на кръстовището, формирано от улиците „ Венелин “ и „ Княз Борис “ е зародило ПТП сред л. а. „ Нисасн “, ръководен от 63-годишна водачкка, и мотоциклет „ Хонда “, ръководен от 50-годишен мъж. Водачката на лекия автомобил е лишила преимущество на мотоциклетиста. Мотоциклетистът е със строшен крайник. Оказана му е помощ в дупнишко здравно заведение. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Ликвидиран е пожарът, който породи в смесена гора в землището на с. Котугирци, от екипи на РСПБЗН – Кюстендил, и чиновници на горските стопанства в Кюстендил „ Невестино, Дупница. Извършен е оглед на място от дежурна следствено-оперативна група, по случая е обазувано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил. Уведомена е прокуратурата

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР