Двама извършили взломна кражба са установени и задържани от служители

...
Двама извършили взломна кражба са установени и задържани от служители
Коментари Харесай

Крадци обраха цялата покъщнина на съседи в Пазарджик!

Двама направили взломна кражба са открити и арестувани от чиновници в Пазарджик. През предходната седмица в сектора се получил сигнал от 44-годишен гражданин на квартал „ Изток “. Той съобщил на служителите на реда, че незнайни са разрушили врата на междуетажно помещение в жилищен блок.

От там е осъществена кражба на електрожен, ъглошлайф, микровълнова фурна, тостер, голям брой килими, козметика и домашен принадлежности на обща стойност от към 12 500 лв.. Било извършено следствие, при което чиновниците от сектора бързо попаднали в дирите на причинителите.

Оказало се, че това са двама млади мъже на 20 и 21 години, също поданици на квартала. Голяма част от откраднатите движимости и предмети са открити у тях и конфискувани. „ Дуото “ е арестувано за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Работата по случая продължава, води се кореспонденция.

Междувременно двама са арестувани поради владеене на опиати. В петък наоколо до септемврийското село Злокучене автопатрул при РУ-Септември спрял за инспекция лек автомобил „ Опел “. Оказало се, че в него пътуват двама мъже - на 26 и 23 години, което са поданици на пазарджишкия квартал „ Изток “. Униформените открили, че лидерът придвижва в чорапа си пет полиетиленови пликчета със суха зелена листна маса, а пътуващият до него една опаковка със същото наличие. Последвали полеви наркотестове, които реагирали позитивно на синтетичен канабиноид. Оказало се още, че водачът е зад кормилото под въздействието на дрога, а возилото е с прекъсната регистрация. Мъжете са арестувани в ареста на РУ-Септември, а по отношение на тях се водят бързи производства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР