Двама, извършили кражби, са установени от служители на Районно управление

...
Двама, извършили кражби, са установени от служители на Районно управление
Коментари Харесай

Възрастна жена задигна чанта с пари, друг открадна колело за 1500 лева в Пазарждик

Двама, направили обири, са открити от чиновници на Районно ръководство - Пазарджик и сектор „ Изток “.
Прочетете още
Първото следствие почнало в края на юни, когато в районното била получена тъжба от 75-годишен гражданин на пазарджишкото село Синитово. Той уведомил служителите на реда, че до момента в който пазарувал в пазарджишки хипермаркет, незнаен отмъкнал чантата му с намиращия се вътре портфейл с персонални документи и сумата от 200 лв..

Служители от бранш „ Криминална полиция “ при Районно ръководство -  Пазарджик почнали работа по определяне на причинителя. Оказало се, че това е 67-годишна жена от септемврийското село Ковачево.

По случая е формирана кореспонденция.

Вчера в полицейския сектор в квартал „ Изток “ бил получен сигнал от 37-годишен пазарджиклия. Мъжът оставил пред постройката на сервиз велосипеда си и след няколко минути открил неговата липса.

Колелото е на стойност от близо 1500 лв.. Полицаи от сектора неотложно предприеми нужното и бързо съумели да открият самоличността на крадеца.

27-годишният гражданин на Пазарджик се укрива, само че велосипеда е открит и конфискуван. Предприети са дейности за издирването на мъжа и неговото задържане.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР