Двама иранци, спипани с хероин на ГКПП Кап. Андреево на

...
Двама иранци, спипани с хероин на ГКПП Кап. Андреево на
Коментари Харесай

Протестират „невинен“ за 2 иранци с хероин за 60 млн.

Двама иранци, хванати с хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кап. Андреево на обща стойност над 60 млн. лв. и приети за почтени, застават пред Апелативен съд Пловдив през днешния ден по митинг на прокуратурата против изненадващи присъди, постановени от Хасковския областен съд.

Шофьорът В. Х. от Иран е приет за почтен за това, че на 27.IХ.2018 година през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”,  с товарен автомобил-влекач марка „ Рено “ и прикачено към него ремарке без съответно позволение е пренесъл през границата на страната от Турция в България хероин с общо чисто тегло 332,81 кг на обща стойност 29 952 900 лева

За почтен е приет и водачът М. П. от Иран за това, че на 28.IХ.2018 година през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”,  с товарен автомобил-влекач марка „ Волво “, и прикачено към него ремарке без съответно позволение е пренесъл през границата на страната от Турция в България хероин с общо чисто тегло 355 кг на обща стойност 31 951 800 лева.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР