Двама инспектори по приходите търси НАП в Хасково. Работата е

...
Двама инспектори по приходите търси НАП в Хасково. Работата е
Коментари Харесай

НАП търси инспектори на заплата от 1350 лв.

Двама инспектори по приходите търси Национална агенция за приходите в Хасково. Работата е в отдел „ Обслужване на клиенти “, който е един от най- натоварените, а заплатата, избрана за длъжността, е 1350 лева
От претендентите се изисква да имат минимална просветителна степен „ бакалавър”, професионална и цифрова подготвеност. Опит не се изисква, нито добит V младши сан като държавен чиновник.

За длъжностите ще има конкурс с тест в региона на данъчното и общественото законодателство и наредбите към тях. От Национална агенция за приходите припомнят, че чиновниците в организацията не могат да има частен бизнес, да вземат участие в органи на ръководство и надзор на търговски сдружения, да заемат друга платена служба.

Доста по- ниска е заплатата за друга служба в държавната администрацията, за която условията са по- високи.

Областната администрация в Хасково търси старши специалист в дирекция „ Административен надзор, районно развиване и държавна собственост”. Минималният размер на главната месечна заплата е 650 лева, само че при назначение тя ще бъде избрана съгласно Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация, което значи, че действителното заплащане ще е по- високо.

Освен най-малко бакалавър, от претендентите се изисква най-малък професионален опит от 1 година в области, свързани с функционалностите избрани в длъжностна характерност или добит V младши сан като държавен чиновник.

Работата е обвързвана с създаване, образуване и съгласуване на тактики, проекти, интернационалните стратегии и планове на територията на региона в сходство с пълномощията на Областния шеф, поддържане връзки с интернационалните организации и редица други отговорности.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР