Двама играчи са освободени от ЦСКА. Това са хърватският вратар

...
Двама играчи са освободени от ЦСКА. Това са хърватският вратар
Коментари Харесай

ЦСКА се раздели с дуо чужденци, отрича за Кулма

Двама играчи са освободени от ЦСКА. Това са хърватският вратар Данте Стипица и холандският защитник Стивън Перейра. Двамата имаха контракти до края на сезона и те няма да бъдат възобновени, оповестиха от клуба.

Според информацията на уеб страницата на "червените ", двамата ще играят в други шампионати. Това дуо беше привлечено на "Армията " предишното лято, само че по този начин и не съумя да се пребори за място в състава и по този начин се стига до раздлята.

В същото време, от уеб страницата на "червените " отхвърлиха информациите, че клубът има интерес към завръщането на Густаво Кулма. Вчера те се появиха първо в Българска телеграфна агенция, само че очевидно от щаба на отбора нямат желание да го връщат.

"Лятната селекция на клуба върви по проект и първите попълнения публично подписаха своите контракти, за което навреме ви уведомяваме. Същевременно в медиите се тиражират информации за какви ли не футболисти. "

"Невярна е новината, че сме привлекли колумбиеца Густаво Кулма. Той е някогашен наш футболист, който имаше своите положителни моменти на "Армията ", само че не сме преговаряли, нито сме парафирали договор с него. Играчът не съставлява интерес за нас ", написаха от ЦСКА на уеб страницата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР