Двама играчи на Манчестър Юнайтед се оплакаха от малкото игрови

...
Двама играчи на Манчестър Юнайтед се оплакаха от малкото игрови
Коментари Харесай

Двама играчи на Ман Юнайтед се оплакаха от малкото игрови минути, които получават

Двама играчи на Манчестър Юнайтед се оплакаха от дребното игрови минути, които получават от началото на сезона. Става въпрос за крилото Антъни Еланга и за бранителя Виктор Линдельоф. Двамата шведи признаха, че може да изоставен " Олд Трафорд " през лятото, в случай че обстановката не се промени.

" Не играя доста през този сезон, а това е значимо за мен. Всеки в тима желае да играе, само че треньорът избира стартовата единайсеторка. Аз мисля единствено за идващия мач. Говорим постоянно с Тен Хаг, освен за това, само че и за всичко обвързвано с клуба. Хубаво е, че всички в клуба ми оказват помощ с каквото могат. Въпреки това е дразнещо, че не играя. Аз съм футболист и не желая единствено да седнал съм на скамейката. Фактът, че не играя не зависи от мен. Треньорът избира най-хубавите единадесет ", съобщи Еланга пред " Спорт Експресен ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Виктор Линдельоф също показа сходно мнение.

" Разбира се, че желая да играя във всеки мач. Това е повода да бъда футболист. В момента мисля единствено за националния
Всичко за Вашата сватба
тим и за това по какъв начин да приключим положително сезона с Манчестър Юнайтед. След това ще би трябвало добре да преценява всички варианти пред себе си през лятото ", показа Линдельоф.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg