Двама играчи на Берое са с контузии преди двубоя тази

...
Двама играчи на Берое са с контузии преди двубоя тази
Коментари Харесай

Здравословни проблеми мъчат Берое преди Рилски

Двама играчи на Берое са с травми преди дуела довечера против Рилски състезател в Самоков в първа среща от четвъртфиналите на шампионата за Купата на България по баскетбол за мъже, оповестяват от клуба. Старозагорци поставиха съществени старания преди конфликта с Рилски състезател, който е един от двата тима, записали триумф против играчите на Любомир Минчев от началото на сезона.

За конфликта от шампионата за Купата на България сигурно отпада Ивайло Тонев, който към момента изпитва болки и не съумява да влезе пълноценно в интензивните тренировки на тима. Под въпрос за мача е новото попълнение на Берое Тре Когинс. Американският гард дойде в Стара Загора с контузия, за която клубът авансово беше осведомен. Лекарите на тима обаче са безапелационни, че играчът ще бъде изцяло възобновен напълно скоро. Специалистите вършат всичко по силите си да съумеят да вдигнат Когинс за идния значим дуел, само че на този стадий възможностите това да се случи са 50:50

. Очевидно окончателното решение ще бъде оставено за последния миг преди старта на срещата в Самоков. Всички останали играчи са без особени проблеми и ще бъдат разполагаем на старши треньора Любомир Минчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР