Двама хулигани, обиждали и блъскали полицаи при проверка заради вдигане

...
Двама хулигани, обиждали и блъскали полицаи при проверка заради вдигане
Коментари Харесай

Младежи, хванати при дрифт, налетяха да бият и обиждат полицаи

Двама хулигани, обиждали и блъскали служители на реда при инспекция поради повдигане на звук при дрифт, са арестувани в Търговище. Сигналът за рисковото шофиране е подаден от жители, които били изнервени от свистенето на гумите на коли на паркинга на хипермаркет към 23,40 часа в петък.

На място дошъл патрул на полицията, който изискал документите на 19-годишен юноша, който нарушавал публичния ред. Вместо да се подчини С.Г. почнал да крещи и наскърбява служителите на реда. Към него се включил и приятелят му Д.Д. ( 27г.), който се присъединил в офанзивата против униформените. Двамата налетели на служителите на реда, скъсали пагоните на единия и ги удряли. Наложило се със мощ да им бъдат сложени белезници, с цел да бъдат укротени, макар оказаната опозиция. Двамата са били арестувани в полицията, а в събота прокуратурата е удължила пребиваването им в ареста с още 72 часа.

От полицията прецизират, че 19-годишният юноша преди този момент имал обири, а по-възрастният му другар шофиране след приложимост на наркотични субстанции.
Към момента не се оповестява дали при нападението над служителите на реда не са били пияни или надрусани.

Срещу тях е формирано досъдебно произвеждане.

Нападнатите служители на реда са освидетелствани от правосъден доктор. Имат леки телесни повреди.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР