Двама генерали - Румен Радев и Бойко Борисов, са си

...
Двама генерали - Румен Радев и Бойко Борисов, са си
Коментари Харесай

Шефът на КНСБ: Румен и Бойко си мерят пищовите

Двама генерали - Румен Радев и Бойко Борисов, са си извадили пищовите, с цел да си ги мерят. В момента всички имаме потребност от институционално успокоение, освен поради европредседателството, а и поради самата стопанска система. Това сподели по Канал 3 президентът на КНСБ Пламен Димитров. 

" Всяко едно политическо въздействие върху стопанската система вреди на основната цел, а точно по-високи приходи за хората, тъй като хората чакат преди да заминат и когато видят, че няма късмет за по-високи приходи - избират чужбина ", добави Димитров.

По думите му искрите в ръководещата коалиция са от непремерени упоритости от страна на по-малкия сътрудник.

" Трябва да стане ясно от кое място са ресурсите в ЧЕЗ. Не имам вяра, че нито Гинка, нито Теменужка Петкова са купили ЧЕЗ. Има доста ползи в системата. Има групи, които чакат развиването на нещата и на които Теменужка пречеше. Новият министър на енергетиката ще бъде гледан под лупа. Има напрежение в системата ", добави Пламен Димитров.

" Вътре в енергийната система има напрежение и всяко разбутване на ръководството и неяснотата кой и чии ползи ще се сложат на масата, също ще докара до напрежение. Изобщо не е без значение кой ще оглави Министерството на енергетиката и какви стъпки ще предприеме, с цел да балансира тези ползи. Аз считам, че Теменужка Петкова беше съумяла да ги балансира ", разяснява президентът на КНСБ.

" Липсата на работната ръка е най-големият проблем. 1000 евро заплата не е непостижима цел. Възможно е нарастване на приходите, произвеждаме повече, в сравнение с получаваме, което дава съображение на бизнеса да усилва заплатите ", сподели още Пламен Димитров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР