Двама футболисти са с проблеми в младежкия национален отбор на

...
Двама футболисти са с проблеми в младежкия национален отбор на
Коментари Харесай

Здравков: Нямаме цел, стремим се да изградим добър отбор

Двама футболисти са с проблеми в младежкия народен тим на България (до 21 години) преди европейската подготовка със Словения на 27 март. Това са бранителите Ангел Лясков ( " Литекс " ) и Мартин Костадинов ( " Черно море " ). На Лясков му следва финален обзор при лекаря, с цел да се реши дали има опция да играе.

Мартин Костадинов пък получил контузия на вчерашната подготовка и за него също ще има лекарски обзор. Крилото на ЦСКА Кирил Десподов е с мъжкия народен тим, само че след първата инспекция с Босна и Херцеговина има съглашение за диалог сред двамата треньори.

" Искам да видя и в този момент това, което видяхме против Черна гора. Да създадем голови положения и да ги осъществяваме. Защото преди този момент, в предходните мачове играхме добре, само че не успяхме да победим. А Словения е сериозен тим, резултатите им го демонстрират. Загубиха вкъщи от Франция, само че за мене Франция е над останалите тимове и борбата ще бъде за 2-ото място ", съобщи треньорът на " лъвовете " Антони Здравков.

-->

Той добави, че пред него и пред тима не е поставяна като цел 1-о или 2-о място, само че дружно с момчетата си дали обещание, че взаимната им цел е да изградят един добър тим, който да прави хубави мачове, да печели точки и да приготви идващите национали от мъжкия отбор. А във връзка с точките, колкото по-напред се класира тима, толкоз по-добре.

В група 9 отпред е Франция с 15 точки от 5 мача, пред Словения с 10, Казахстан с 6 и България с 5. На последните две места са Люксембург с 4 точки и Черна гора с 1.

" Сега по-малко се разчита на младите футболисти. Някои са титуляри, други се двоумят сред титуляри и запаси, само че всички се стараят да дават максимума от себе си. Днешното потомство е такова, че не им въздействат нито успехите, нито загубите. Ден по-късно са не запомнили всичко. Така че се надявам играчите да излязат без мисъл за предходните резултати ", приключи Здравков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР