Двама футболисти на Черно море ще участват в един от

...
Двама футболисти на Черно море ще участват в един от
Коментари Харесай

Двама моряци в националния за турнир в Чехия

Двама футболисти на Черно море ще вземат участие в един от най-престижните шампионати по футбол с юношеския народен тим на България до 18 години. Селекционерът Ангел Стойков повика гениите на “моряците ” Иван Дичевски и Мартин Минчев за 25-ото издание на мощния интернационален шампионат “Вацлав Йежек ” в Чехия, който ще се организира от 21-и до 25-и август.

Двамата се причислиха към “лъвовете ” незабавно след мача на представителния отбор на Черно море с Берое, като през вчерашния ден и през днешния ден упражняваха въз основата в Бояна.



В конкуренцията ще вземат участие осем тима – България, Чехия, Съединени американски щати, ОАЕ, Япония, Украйна, Унгария и Словакия. Българският тим е в една група с отборите на Съединени американски щати, ОАЕ и домакините от Чехия.

Нашите започват против Чехия на 21 август. На идващия ден се изправят против тима на Съединени американски щати, като първите два дуела ще са на стадиона във Връхлаби, район Храдец Кралове. Последният мач от групата е против отбора на ОАЕ на 24-и август в Трутнов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР