Двама души загубиха живота си при пожари в домовете им,

...
Двама души загубиха живота си при пожари в домовете им,
Коментари Харесай

Двама души загинаха при пожари, докато спят в домовете си

Двама души изгубиха живота си при пожари в домовете им, до момента в който спят.
Още по темата
Жена е починала от задимяване тази заран в дома си във великотърновския квартал " Бузлуджа ", оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново. По предварителна информация дамата на 46 години и е била самотноживееща. Апартаментът е бил цялостен с боклуци, които откакто са били запалени, са предизвикали задимяване, в резултат на което дамата е починала. Сигналът е получен към 7.00 часа. Няма други потърпевши при случая. Не е известна повода, заради която отпадъците са се запалили.

Другата жертва е мъж на 56 години, който почина при пожар в дома си в с. Раждавица, община Кюстендил, оповестиха от полицията. Загиналият е живеел самичък. След потушаването на огъня огнеборците са намерили тялото му под срутената част на покрива. Причините за възникването на пожара обяснява районно управление (на МВР) Кюстендил. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е и дежурен прокурор.

Общо шест пожара са гасили в края на предходната седмица екипи на районните служби за противопожарна сигурност, споделиха още от полицията. При другите пет пожара не са нанесени вреди.

Пожар през уикенда е изпепелил и 15 декара тръстика в североизточната част на Дуранкулашкото езеро, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Дуранкулашкото езеро е предпазена околност, която приютява голям брой редки биологични типове. През него минава прелетният път Via Pontica. В региона са регистрирани близо 260 типа птици, над 90 от които са гнездящи. Езерото е известна дестинация за орнитоложки туризъм.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР