Двама души загинаха в тежка катастрофа, станала рано тази сутрин

...
Двама души загинаха в тежка катастрофа, станала рано тази сутрин
Коментари Харесай

Джип се вряза в стълб край Асеновград, загинаха двама

Двама души починаха в тежка злополука, станала рано тази заран на входа на асеновградското село Леново, съобщи Българска национална телевизия.

Сигнал за случая е бил подаден към полицията в 7 часа, а пристигналият на място екип е установил гибелта на пасажерите - лидер на 49 години и жена на 20 години.

Джипът, с който са се движили, се е врязал в електрически дирек, вследствие на което автомобилът се е разцепил на две. Изваждането на телата е траяло дълго време, разпознаването им също е било затруднено.

Установено е, че починалите пасажери са поданици на прилежащо село. Причините за тежката злополука към момента се обясняват. Заради разваления електрически дирек токът в село Леново е бил спрял за часове. Към момента електроподаването е възобновено.

Кметът на село Леново Борис Ангелов допуска, че авариралият джип се е движил с извънредно огромна скорост, поради силата на конфликта с електрическия дирек. Според него, измежду версиите на проверяващите е и опцията водачът да е задремал на кормилото.

Ангелов изключва жертвата да е използвал алкохол, тъй като негови познати са свидетелствали, че мъжът бил цялостен трезвеник. Кметът описа, че на мястото постоянно ставали произшествия - единствено за тази година тази е втората. Завоят при започване на селото е много изострен, изясни Ангелов и може би е добре там да бъдат сложени мантинели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР