Двама души загинаха в резултат на експлозия на битов газ

...
Двама души загинаха в резултат на експлозия на битов газ
Коментари Харесай

Газова експлозия в Москвска област разруши блок

Двама души починаха вследствие на детонация на битов газ в Ступино, оповестиха за РИА Новости от пресслужбата на централния офис на Министерството на изключителните обстановки в Московска област.

Други седем са ранени. По-късно " Интерфакс " заяви, че потърпевшите са над 10, а измежду починалите е малолетно момче. По предварителна информация повода за повреда е приключване на газ заради неизправно съоръжение. Взривът е станал в 05:54 ч. в апартамент на четвъртия етаж на ул. Централен 4. В два жилището са разрушени вътрешни загради, а на четвъртия и петия етаж са се срутили външните панели. На третия етаж стените са изкривени, прозорците изпочупени, срутена е преградна стена.

В ликвидирането на следствията от бедствието са взели участие 59 души и 20 единици техника. Прокуратурата на Московска област стартира следствие. Губернаторът на района Андрей Воробьов написа в своя Telegram канал, че държи обстановката под надзор. " обстановката е под надзор. Наредил съм за незабавна евакуация на жителите и предоставяне на подстлон, " -съобщи губернаторът и разгласява фотография в Telegram.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР