Двама души загинаха при сблъсък на изхода на Враца в

...
Двама души загинаха при сблъсък на изхода на Враца в
Коментари Харесай

Сблъсък на мотор в кола доведе до смъртта на двама

Двама души починаха при конфликт на изхода на Враца в посока към Монтана. Катастрофата стана към 15 часа, оповестява БНР.

Моторист, който се е движел с висока скорост, се е забил във фирмен автомобил на локалното ВиК, който е правел ляв завой и е отивал към помпената станция в квартал Бистрец.

При удара на място е умрял возещият се чиновник на водното сдружение.

Мотористът, чиято идентичност още не е известна, беше откаран с кола за спешна помощ към болничното заведение, където минути по-късно издъхна.

Пострадал при конфликта е и водачът на спешния автомобил на ВиК, който също е откаран с кола за спешна помощ към врачанската болница.

Шофьор блъсна дете на пешеходна пътека в Челопеч

Според очевидци, случаят на разклона за квартал Бистрец е провокиран от моториста, който при ограничавания в региона от 40 км за оптимално позволена скорост, се е движел с ускоряване "от 4-5 пъти повече ".

Катастрофа край Карлово лиши живота на млада жена

Минути след случая на мястото дойде шефът на "ВиК ". На мястото бе и шефът на КАТ - Пътна полиция - Враца, а регионът бе обезопасен.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР