Двама души загинаха, над 20 бяха ранени и един е

...
Двама души загинаха, над 20 бяха ранени и един е
Коментари Харесай

Две станаха жертвите на рухналия строеж в Ню Орлиънс

Двама души починаха, над 20 бяха ранени и един е в неопределеност след сриването на част от хотел "Хард рок " в центъра на Ню Орлиънс, който е в развой на градеж, оповестиха американските управляващи, представени от Асошиейтед прес.

Спасителни екипи търсят в постройката един човек, който още е в неопределеност. Околните здания са евакуирани. 82-метров кран е рисково неустойчив, оповестиха представители на пожарната.

Издирването на изчезналия беше прекратено през нощта заради опасения за сигурността на спасителите. В изказване на бизнесмена се споделя, че негови представители ще работят "през цялата нощ " по проект за стабилизиране на постройката.

Горните етажи са се срутили един върху различен, преди едната страна на постройката да се срути върху улицата, демонстрира видеозапис, излъчен по WWL-TV.

Осемнайсет души бяха признати в болница, няколко други са отишли сами да потърсят здравна помощ. Смята се, че нито един от тях не е получил рискови за живота контузии. По време на случая на строителната площадка е имало над 100 служащи.

Новият хотел "Хард рок " се намира тъкмо до известния измежду туристите "Френски квартал " на града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР