Двама души загинаха, а един беше ранен в шведския град

...
Двама души загинаха, а един беше ранен в шведския град
Коментари Харесай

Двама загинали след инцидент в концертна зала в Швеция

Двама души починаха, а един беше ранен в шведския град Упсала, откакто възрастен мъж падна от седмия етаж върху двама души в концертна зала, заяви полицията, представена от БГНЕС.

Около 1000 души се бяха събрали в концертната зала Uppsala KonsertKongress, където се провежда в чест на легендите на ABBA Бьорн Улвеус и Бени Андерсон с кавъри на техните известни песни. „ Получихме позвъняване, че някой е скочил или е паднал от огромна височина в концертната зала в центъра на Упсала “, сподели представителят на полицията Магнус Янсон Кларин пред Агенция Франс Прес.
 Взрив в жилищна постройка в Швеция Взрив в жилищна постройка в Швеция
Най-малко 23-ма души бяха откарани в болница след гърмеж в жилищна постройка в центъра на Гьотеборг. Евакуирани са към 100 жители на б...

В концертната зала има намерено пространство във фоайето и индивидът е паднал от седмия етаж върху други двама души. Загинали са падналият мъж на към 80 години, както и един от намиращите се във фоайето мъж на 60 години. Ранена е и жена на към 60, оповестиха от полицията. Концертът беше анулиран поради случая, а полицията съобщи, че " сега няма причина да счита, че е осъществено закононарушение по отношение на рухването на възрастния мъж ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР