Двама души са загинали в столицата на Венецуела Каракас, където

...
Двама души са загинали в столицата на Венецуела Каракас, където
Коментари Харесай

Две жертви след сблъсъци във Венецуела

Двама души са починали в столицата на Венецуела Каракас, където напрежението се повишава, а конфликтите сред последователи на Николас Мадуро и Хуан Гуайдо не стихват, оповестява Българска национална телевизия.
 Мадуро се приготвил да бяга, само че руснаците го разубедили да си стои  Хуан Гуайдо прикани за боен прелом против Мадуро
Жертвите са 27-годишна жена и млад мъж.

Жената е умряла в болница в Каракас, откакто е била простреляна в главата по време на митинг против Мадуро, заяви неправителственият Венецуелски център за наблюдаване на обществените спорове, представен от БНР.

Мъжът е на 24 година, погубен е в митингите от 30 април, а информация за жертвата заяви опозиционният водач Хуан Гуайдо.

Пред стачкуващи в Каракас Гуайдо през днешния ден прикани за обща стачка и сподели, че митингите в страната ще продължат.

Вчера опозиционният водач Хуан Гуайдо прикани за най-големия митинг до момента против Мадуро и съобщи, че милиони венецуелци са на улицата в финален опит да смъкват Мадуро. Привърженици на президента също демонстрираха през вчерашния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР