Двама души са загинали при тежки пътно-транспортни произшествия днес в

...
Двама души са загинали при тежки пътно-транспортни произшествия днес в
Коментари Харесай

Млад полицай загина на метри от Капитан Андреево, 38-годишна жена - край Шипка

Двама души са починали при тежки пътно-транспортни катастрофи през днешния ден в границите на няколко часа.

Рано тази заран двама пътни служители на реда са самокатастрофирали на метри преди Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Сигналът за произшествието е бил получен към 6,30 часа на незабавния телефон 112.

Според първичните данни служителите на реда от група " Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали " са били на промяна по график. Починалият на място младши автоконтрольор е бил пасажер в автомобила, прецизираха от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.

Продължава огледът на местопроизшествието за изясняване на всички аргументи за случая. Извършен е бил тест с алкодрегер на лидера - той е негативен. Взета му е и кръвна проба. По случая е формирано следствено дело. Със заповед на Директора на ОДМВР-Хасково е формирана и дисциплинарна инспекция за изясняване на случая. Заради злополуката пътната лента е затворена, а леките коли се пренасочват за влизане в пункта през трасето за товарни коли, прибавиха от полицията.

Междувременно 38-годишна жена почина след злополука край Шипка. Пострадали са и две деца, заяви казанлъшкият " Прес ТВ ".

Според първични данни четиричленно семейство е пътувало от казанлъшкото село Хаджи Димитрово в посока Бургас. Шофьорът обаче не спрял на знак " STOP " преди да се включи в пътя Шипка - Казанлък и автомобилът бил затрит от преминаващ джип.

Загиналата жена е пътувала на предната седалка на леката кола, а водачът на джипа е бил самичък в транспортното средство. Наложила се е намесата на пожарникари за разсичане на лекия автомобил, откъдето са извадени брачният партньор на жертвата и двете им деца. Майката е пътувала на предната седалка до водача.

Ранените са откарани в Спешна помощ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР